02 april 2024

Nieuwe doorstroomadviseur Noordwijk

Nieuwe doorstroomadviseur Noordwijk

Met ingang van 1 maart 2024 is Christel Rotteveel het nieuwe gezicht voor huurders die willen doorstromen binnen de gemeente Noordwijk. Christel volgt Anita Heemskerk op die deze functie sinds juli 2022 heeft vervuld. De aanstelling van een doorstroomadviseur is een van de prestatieafspraken die HBNZ, SHN, Padua en Stek met de gemeente Noordwijk hebben gemaakt. 

Advies en hulp
Als het inkomen of de (gezins)situatie verandert, willen huurders vaak wel verhuizen, maar lukt dat niet altijd. Vaak gaat het om ouderen die wel willen verhuizen, maar voor wie de drempel te hoog is. Zij vinden het bijvoorbeeld lastig om uit de buurt weg te gaan, of zien op tegen de verhuizing. De doorstroomadviseur helpt met advies en praktische hulp. Daarbij is aandacht voor eventuele emotionele en/of financiële drempels die een verhuizing in de weg kunnen staan. Christel ondersteunt niet alleen huurders van Stek en Padua, maar ook inwoners die nog geen huurder zijn maar wel willen doorstromen.

Bekend gezicht in Noordwijk
Christel werkt al 4 jaar als verhuurmakelaar in de Bollenstreek. Zij kent de gemeente Noordwijk goed en komt regelmatig huurders tegen die willen doorstromen. De stap naar de rol van doorstroomadviseur was daarom niet zo groot. “Ik vind het heel leuk om met huurders mee te denken over oplossingen en te zien dat mensen blij zijn dat ze de stap gezet hebben. Dat ze blij zijn met hun nieuwe huis.”   

Wilt u contact?
U kunt Christel bereiken via het algemene nummer van Padua 0252 - 34 31 00. Daarnaast houdt zij twee keer per maand op vrijdagochtend een inloopspreekuur.

Meer informatie over de doorstroomadviseur vindt u hier


Lees ook…

18 april 2024
Wijkschouw Victor
Lees bericht
16 april 2024
Nieuwe algemene huurvoorwaarden
Lees bericht