Duurzaamheid

Besparen op energie

Als huurder wilt u, zeker met de huidige energieprijzen, natuurlijk zo weinig mogelijk energie verbruiken. Dat is vriendelijker voor uw portemonnee én voor het milieu. Bij Padua doen we er alles aan om onze huurwoningen energiezuinig te maken.
 

Zonnepanelen op het dak?

Op steeds meer daken van onze woningen liggen zonnepanelen, ook wel pv-panelen genoemd. Bij de wooncomplexen wordt de opgewekte stroom vaak gebruikt voor de algemene ruimtes (lift, verlichting, verwarming, etc.) en bij eengezinswoningen natuurlijk voor het energieverbruik van de woning zelf. De aanleg van de zonnepanelen is niet gratis, maar het doel is dat uw totale woonlasten (dus huur én energiekosten) gaan dalen. Heeft u interesse? Bekijk onze folder en/of stuur een mail naar zonnepanelen@ws-padua.nl met uw naam, adres en telefoonnummer. Dan laten wij onderzoeken hoeveel panelen er geplaatst kunnen worden. Op basis daarvan krijgt u een aanbieding en kunt u zien wat de maandelijkse verhoging van de servicekosten wordt. De daling in energiekosten kunnen we u helaas niet laten zien.
 

Advies energiecoach

Als huurder kunt u zelf ook veel doen en laten om uw energieverbruik te verlagen. Heeft u behoefte aan iemand die daarover gratis met u meedenkt en uw mogelijkheden bespreekt? De gemeente Noordwijk heeft vrijwillige energiecoaches opgeleid en aangesteld. Lees meer of maak direct een afspraak.  

Mijn Padua

Regel huurderszaken gemakkelijk en snel via het klantportaal Mijn Padua. 

Inloggen op Mijn Padua