Inschrijven

Inschrijven als woningzoekende

Zoekt u een sociale huurwoning in De Zilk of Noordwijkerhout? Dan moet u zich eerst online inschrijven als woningzoekende bij Huren in Holland Rijnland. Zij werken in opdracht van alle corporaties uit onze regio. Volg de stappen en binnen 10 minuten staat u ingeschreven. De inschrijfkosten zijn € 7,50 per jaar. Over het algemeen geldt: hoe langer u staat ingeschreven, des te groter de kans op een woning.

Ik wil me inschrijven als woningzoekende


Voor de onderstaande mogelijkheden, die u ook op de site Huren in Holland Rijnland vindt, hoeft u niet ingeschreven te staan. Daar kunt u ‘vrij’ op reageren.

  • Vrije sectorwoning
  • Garage
  • Parkeerplaats  


Huren in Holland Rijnland

De vrijkomende huurwoningen van Sint Antonius van Padua worden getoond én toegewezen via Huren in Holland Rijnland. Alle woningcorporaties uit onze regio zijn daarbij aangesloten: van Hillegom tot Zoeterwoude en van Voorschoten tot De Zilk. U kunt dus niet direct via onze woningcorporatie inschrijven of reageren op een woning.

Ik wil het woningaanbod zien  


Aanvragen urgentie

Denkt u dat u in aanmerking komt voor een urgentieverklaring? Dan kunt u een aanvraag indienen. Er kan sprake zijn van dringende omstandigheden wanneer het vanwege ernstige medische, psychosociale of geldproblemen noodzakelijk is dat u binnen zes maanden verhuist. Het moet dus echt gaan om noodgevallen. Wij beoordelen of de aanvraag kan worden doorgestuurd naar een speciale commissie van Huren in Holland Rijnland, die deze urgentieverzoeken behandelt. De kosten van de aanvraag zijn € 65,00.

Lees de folder met meer informatie over urgentie.

LET OP: er zijn bedrijven actief die beloven tegen betaling een urgentieverklaring te verstrekken. Dit zijn onbetrouwbare bedrijven, die geen invloed hebben op de urgentiestatus.