19 december 2022

Word energiecoach-plus

Word energiecoach-plus

Doet u graag iets nuttigs in uw vrije tijd? Vindt u het leuk om meer te leren over energie besparen én om anderen te helpen? Of leert u graag nieuwe mensen kennen? De gemeente Noordwijk is in samenwerking met o.a. Padua op zoek naar inwoners die energiecoach-plus willen worden.

Simpele tips
De energiecoaches zijn vrijwilligers die anderen helpen om energie te besparen en de energierekening omlaag te brengen met simpele tips. Een gesprek gaat over de dingen die u zelf thuis kunt doen die geen of weinig geld kosten. De energiecoach-plus neemt ook een energiebesparingsbox mee vol met energiebesparende producten en brengt deze waar mogelijk (samen) direct aan in de woning.

Vergoeding
Een gesprek inclusief het aanbrengen van materiaal duurt ongeveer anderhalf uur. U kunt zelf aangeven hoeveel tijd u per week wilt besteden aan gesprekken. Naast een gezellig team van mede-coaches krijgt u € 10,- vrijwilligersvergoeding per gesprek. Na 10 gesprekken ontvangt u een eigen energiebesparingsbox met energiebesparende spullen ter waarde van € 250,- die u zelf thuis kunt gebruiken.

Training
U hoeft nog niks te weten over energie en besparen. U krijgt een gratis training van gemeente Noordwijk waarin u alles gaat leren. De training is op 11, 18 en 25 januari van 10.00 tot 14.30 uur. Lunch is inbegrepen. Het is wel belangrijk dat u het leuk vindt om kennis te delen met anderen. De training is in het Nederlands. Als u een tweede taal spreekt, is dat een voordeel. U kunt de gesprekken dan ook in een andere taal voeren.

Vragen?
Meer informatie of aanmelden? Neem dan contact op met Coco de Theije via theije@sme.nl of 06-28255614.


Lees ook…

15 februari 2024
Ondertekening overeenkomst realisatie 11 sociale huurwoningen Landgoed in den Houte
Lees bericht
08 januari 2024
Holland Rijnland regionale Huisvestingsverordening 2024
Lees bericht