01 juni 2023

Winactie Facebook

Winactie Facebook

Volgt u de Facebook-pagina Wijkbeheerder Padua al? We hebben nu een leuke winactie!

Bij 50 likes op onze Facebook winactie-post verloten we een klusuurtje onder de huurders van Padua die het bericht liken. Dit klusuur is bedoeld voor kleine klusjes waarvoor geen toestemming van Padua nodig is. Denk bijvoorbeeld aan het sauzen van een muur, het ophangen van een schilderij of gordijn, het vervangen van een lampje of het plaatsen van nieuwe plantjes in de tuin.

Ga naar de Facebook-pagina en like het bericht om kans te maken op dit handige klusuur. De actievoorwaarden staan hieronder vermeld.

Spelregels en actievoorwaarden Facebook like en win-actie Wijkbeheerder Padua

 1. Deelname aan deze actie is alleen mogelijk voor huurders van Padua.
 2. Medewerkers van Padua zijn uitgesloten van deelname aan deze actie.
 3. Om deel te nemen, moet u de specifieke Facebook-post met de actie ‘liken’.
 4. Iedere huurder van Padua mag één keer deelnemen aan deze actie.
 5. Deelname aan de winactie is alleen mogelijk voor huurders wiens naam voorkomt op de huurovereenkomst.
 6. De actie wordt uitgevoerd tot er 50 likes zijn verzameld op de Facebook-post, of tot 15 juni 2023, afhankelijk van welke situatie zich het eerste voordoet.
 7. Na het bereiken van 50 likes, zal er één winnaar willekeurig worden geselecteerd uit de huurders van Padua.
 8. De winnaar ontvangt één klusuur met wijkbeheerder Bas. Dit klusuur is specifiek bedoeld voor kleine klusjes waarvoor geen toestemming van Padua nodig is.
 9. De kleine klusjes kunnen onder andere bestaan uit het sauzen van een muur, het ophangen van een schilderij of gordijn, het vervangen van een lampje, of het plaatsen van nieuwe plantjes in de tuin.
 10. Als de winnaar geen klusje heeft of geen gebruik wil maken van het klusuur, mag hij/zij ervoor kiezen om het klusuur weg te geven aan een andere huurder van Padua.
 11. Materiaalkosten zijn niet inbegrepen bij het klusuur en komen voor rekening van de winnaar of degene aan wie het klusuur wordt weggegeven.
 12. Er is geen contante waarde of alternatieve prijs beschikbaar.
 13. De winnaar wordt bekendgemaakt op de Facebook-pagina van Wijkbeheerder Padua.
 14. Door deel te nemen aan de actie, geeft u toestemming voor het gebruik van uw naam in de bekendmaking van de winnaar.
 15. Het klusuur dient binnen een redelijke termijn na de bekendmaking van de winnaar te worden afgenomen. Een specifieke periode zal in overleg met de winnaar worden vastgesteld.
 16. Deze actie wordt niet gesponsord, onderschreven of beheerd door Facebook.
 17. Padua behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden en spelregels op elk moment te wijzigen of de actie te annuleren.
 18. Padua is niet verantwoordelijk voor eventuele schade, letsel of verlies van eigendommen die voortvloeien uit deelname aan de actie.
 19. Door deel te nemen aan de actie, gaat u akkoord met deze spelregels en actievoorwaarden.

Lees ook…

29 mei 2024
Samenwerking Raamwerk en Padua aan de Campus
Lees bericht
21 mei 2024
Padua verwelkomt nieuwe voorzitter RvC
Lees bericht