25 oktober 2023

Wijkschouw Mossenest 2

Wijkschouw Mossenest 2
Op dinsdag 17 oktober jl. hebben Padua, HBNZ en de gemeente Noordwijk een succesvolle wijkschouw georganiseerd in Mossenest 2. De wijkagent, sociaal makelaar Roy van Schie van Welzijn Noordwijk en enkele bewoners sloten zich aan voor een wandeling door de wijk, waarbij ze samen keken naar mogelijke verbeteringen. Gelukkig werkte het weer mee: de zon scheen volop, wat het samenzijn nog aangenamer maakte!

De wijkschouw is een belangrijk moment waarop geluisterd wordt naar de bewoners van de wijk. Minstens twee keer per jaar wordt deze schouw gehouden, telkens in een andere wijk, met als doel de aandachtspunten in de buurt te bespreken en aan te pakken.

Bewoners hebben actief bijgedragen door problemen en mogelijke oplossingen voor hun buurt te bespreken. Ze wezen op enkele kwesties met betrekking tot het groenonderhoud. Ook benoemden ze verzakte bestrating. Padua en de gemeente gaan met de actiepunten aan de slag.

Kon u niet aanwezig zijn bij de wijkschouw, maar wilt u toch een opmerking of verbeterpunt voor Mossenest 2 doorgeven? Neem dan contact op met onze wijkbeheerder Bas.

Lees ook…

06 december 2023
Padua presenteert nieuwbouwplan Koninginneweg Noordwijkerhout
Lees bericht
31 oktober 2023
Uitnodiging achterbanvergadering HBNZ
Lees bericht