23 april 2021

Twee nieuwe medewerkers stellen zich voor

Twee nieuwe medewerkers stellen zich voor

Op 1 mei 2020 trad Miranda van Leeuwen (54) in dienst als Functioneel Beheerder. Zij houdt zich bezig met het beheer van de, voor Padua essentiële, ICT-systemen. Hiervoor was zij bijna 30 jaar werkzaam bij de Noordwijkse Woningstichting. Begonnen als administratief medewerker, later als medewerker Huuradministratie en aan het einde als applicatiebeheerder.
Na de vaststelling ervan wordt dit jaar het automatiseringsbeleid door Miranda verder  vorm gegeven en coördineert zij de uitvoering. Het gaat met name om de uitbreiding van functionaliteiten en het zetten van de puntjes op de ‘i’. Padua verwacht hiermee een mooie verbetering van het gebruik van het huidige ICT-systeem te realiseren. Miranda: “Mijn werk speelt zich vooral achter de schermen af zodat de andere collega’s in staat zijn om onze huurders snel en adequaat van dienst te zijn. Dat vind ik geweldig om te doen!”

Per 1 november 2020 is Bas Wesseling (52) bij Padua aan de slag als wijkbeheerder. Bas houdt zich in brede zin bezig met de woongebouwen van de woningstichting. Naast het technische beheer (Bas heeft een bouwkundige achtergrond) waaronder reparaties en het netjes en veilig houden zet hij zich in om sociale onrust en overlast te voorkomen en als dat nodig is om die op te lossen. Hij is in die zin het eerste aanspreekpunt voor de bewoners. Hij heeft in een soortgelijke functie zijn sporen verdiend bij de Noordwijkse Woningstichting. Eerst als all round technische medewerker en later als bouwkundig opzichter en planner van het onderhoud. Bas: “Ik vind het leuk om mijn ervaring in te zetten bij Padua. Het valt mij op dat de woningen en de directe omgeving er goed bij staan en dat wil ik graag zo doorzetten. Onze huurders weten me steeds beter te vinden. Ik geniet van dat directe contact en ik los dingen graag op voor onze huurders. ”

Lees ook…

18 april 2024
Wijkschouw Victor
Lees bericht
16 april 2024
Nieuwe algemene huurvoorwaarden
Lees bericht