29 mei 2024

Samenwerking Raamwerk en Padua aan de Campus

Samenwerking Raamwerk en Padua aan de Campus

Fotobijschrift v.l.n.r: Coen Bouter (het Raamwerk),  Martin Breed (het Raamwerk), Anneke Allewijn (Padua) en Cock van Leeuwen (Padua)  

Op 14 mei 2024 hebben Wendela Hingst namens Raamwerk en Anneke Allewijn namens Padua de huurovereenkomst voor Campus 29 in Noordwijkerhout ondertekend. De samenwerking tussen Raamwerk en Padua breidt zich hiermee uit, tot tevredenheid van beide partijen.

Het pand aan de Campus werd tot medio 2023 gebruikt door en voor cliënten van Philadelphia. Met de oplevering van nieuwe woonfaciliteiten in Voorhout heeft Philadelphia de locatie aan de Campus verlaten. Verhuurder Padua ging op zoek naar een nieuwe huurder. Marianne Soons, manager Wonen bij Padua, licht toe: “Dit deel van het gebouw is speciaal gebouwd voor de verhuring aan een zorgdoelgroep en we wilden deze doelgroep graag blijven bedienen op deze locatie. Ons aanbod past gelukkig bij dat wat Raamwerk zocht.”

Samen hebben de partijen gekozen voor het toevoegen van één woning. Het complex bestaat daarmee uit 13 zelfstandige eenheden, maar er zijn ook gemeenschappelijke ruimten, en gezamenlijke keuken en een heerlijk dakterras. Raamwerk huurt het complex als geheel van Padua en verhuurt de individuele woningen aan haar cliënten.

Coen Bouter, hoofd Wonen bij Raamwerk: “Raamwerk is zeer blij met deze samenwerking en kijkt uit om met de huidige en nieuwe bewoners in deze mooie wijk bij te dragen aan een inclusieve samenleving.”

Raamwerk en Padua zijn verheugd dat er binnenkort weer fijn gewoond wordt aan de Campus in Noordwijkerhout. Om dit te vieren organiseren ze in de zomer nog een klein feestje voor de nieuwe bewoners en de omwonenden.


Lees ook…

21 mei 2024
Padua verwelkomt nieuwe voorzitter RvC
Lees bericht
02 mei 2024
Meer doorstromers en extra sociale huurwoningen in gemeente Noordwijk
Lees bericht