24 maart 2023

Padua verbetert woningen in Noordwijkerhout

Padua verbetert woningen in Noordwijkerhout
Woningstichting Sint Antonius van Padua gaat dit jaar 29 huurwoningen verbeteren en verduurzamen in de Ericastraat (huisnummers 2 t/m 36) en de Bremstraat (huisnummers 12 t/m 32). Het doel is om deze woningen duurzamer en comfortabeler te maken.

Alle bewoners van de 29 adressen zijn vroegtijdig en persoonlijk geïnformeerd over de voorgestelde verduurzamings- en onderhoudswerkzaamheden. Na afloop van de informatiebijeenkomst op 7 maart jl. hebben de bewoners een akkoordverklaring ontvangen voor de woningverbetering. Meer dan 70% van de huurders heeft inmiddels ingestemd met de werkzaamheden, waarmee een belangrijke stap is gezet voor de uitvoering van de plannen.

Voor dit project werkt Padua samen met aannemer Van Wijnen uit Stolwijk. De werkzaamheden worden zowel aan de binnen- als buitenkant van de woningen uitgevoerd, waarbij onder andere daken worden vervangen, gevelonderhoud plaatsvindt en zonnepanelen worden geplaatst. Gemiddeld hebben de woningen nu energielabel D. Na de verduurzaming hebben de woningen minimaal label A. Tevens worden de woningen voorbereid op een mogelijk toekomstige aansluiting op een warmtenet. De werkzaamheden starten volgens planning in juni.

Lees ook…

02 mei 2024
Meer doorstromers en extra sociale huurwoningen in gemeente Noordwijk
Lees bericht
01 mei 2024
Huren in Holland Rijnland app beschikbaar
Lees bericht