16 april 2024

Nieuwe algemene huurvoorwaarden

Nieuwe algemene huurvoorwaarden

De meest recente huurvoorwaarden van Padua stamden uit maart 2004 en konden wel een vernieuwing gebruiken. De nieuwe huurvoorwaarden zijn van toepassing op de lopende (en nieuwe) huurcontracten en gaan in op 1 mei 2024.

Verschillen
De vraag wat de verschillen zijn tussen de oude en nieuwe voorwaarden heeft ons bereikt. Deze vraag is moeilijk te beantwoorden omdat we voor de nieuwe voorwaarden helemaal opnieuw zijn begonnen. We wilden vooral beter leesbare voorwaarden opstellen waarbij ook de rechten en plichten van de huurders en Padua goed zijn vastgelegd. Net als de voorwaarden uit 2004 volgen de nieuwe voorwaarden de wet. Wel is er gekozen voor eenvoudiger taalgebruik.

HBNZ
De nieuwe huurvoorwaarden zijn tot stand gekomen in samenwerking met de HBNZ.

Vragen?
Heeft u na het lezen van de nieuwe voorwaarden toch nog vragen aan ons? Maakt u dan een afspraak met de afdeling Wonen op telefoonnummer 0252-34 31 00. We staan u graag te woord om een nadere uitleg te geven.

Niet eens met de voorwaarden?
Het is mogelijk om uw oude huurvoorwaarden te behouden. Wij vragen u dan om schriftelijk bezwaar te maken. Dit mag per post naar Forum 5, 2211 LV Noordwijkerhout of per mail naar info@ws-padua.nl. Uw oude huurvoorwaarden blijven dan van toepassing. Let u er wel op dat dit bezwaar uiterlijk 30 april 2024 bij ons binnen moet zijn. Hebben wij voor die datum geen reactie van u ontvangen, dan gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met de nieuwe algemene huurvoorwaarden. We laten ze dan ingaan op 1 mei 2024.


Lees ook…

02 mei 2024
Meer doorstromers en extra sociale huurwoningen in gemeente Noordwijk
Lees bericht
01 mei 2024
Huren in Holland Rijnland app beschikbaar
Lees bericht