03 juli 2023

Facebook-winactie 'Raad de straat'

Facebook-winactie 'Raad de straat'

We hebben regelmatig een leuke winactie op onze Facebook-pagina Wijkbeheerder Padua!

Tijdens zijn rondgang door de wijken in Noordwijkerhout en De Zilk heeft wijkbeheerder Bas een foto gemaakt. Maar waar staat hij precies? 

We dagen u uit de straat te raden. Degene die als eerste de straatnaam weet te herkennen én als eerste het goede antwoord in de opmerkingen van het Facebook-bericht geeft, wint een bon van Bakkerij van Eeden t.w.v. 10 euro. 

Ga naar de Facebook-pagina en raad de straat. De actievoorwaarden staan hieronder vermeld.

Spelregels en actievoorwaarden Facebook-winactie 'Raad de straat'

 1. Deelname aan deze Facebook-winactie staat open voor alle personen die de leeftijd van 18 jaar of ouder hebben bereikt.
 2. Medewerkers van woningstichting Sint Antonius van Padua en hun directe familieleden zijn uitgesloten van deelname.
 3. Deelname aan de actie is gratis.
 4. Een geldig Facebook-account is vereist.
 5. De actie loopt vanaf het moment dat het Facebook-bericht is geplaatst tot de eerste persoon de juiste straatnaam heeft geraden en dit als eerste in de opmerkingen van het Facebook-bericht heeft geplaatst.
 6. Om deel te nemen, ga naar de Facebook-pagina ‘Wijkbeheerder Padua’ en plaats een opmerking onder het betreffende bericht met de juiste straatnaam.
 7. De winnaar ontvangt een bon van Bakkerij van Eeden ter waarde van 10 euro.
 8. De winnaar is degene die als eerste de juiste straatnaam heeft geraden en dit in de opmerkingen van het Facebook-bericht heeft geplaatst.
 9. De winnaar wordt bekendgemaakt op de Facebook-pagina van Wijkbeheerder Padua en ontvangt een bericht om de verdere afhandeling van de prijs te regelen. 
 10. De prijs is persoonlijk en niet overdraagbaar.
 11. De prijs kan niet worden ingewisseld voor contant geld of andere goederen of diensten.
 12. Padua behoudt zich het recht voor om de actie op elk moment te wijzigen, op te schorten of te beëindigen zonder voorafgaande kennisgeving en zonder enige aansprakelijkheid.
 13. Door deel te nemen aan de actie stemt de deelnemer in met het gebruik van zijn/haar naam en profielfoto op de Facebook-pagina van Wijkbeheerder Padua voor promotiedoeleinden met betrekking tot deze actie, zonder recht op vergoeding.
 14. Deze actie is op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Facebook. De informatie die wordt verstrekt door de deelnemers, wordt alleen aan Padua verstrekt, niet aan Facebook.
 15. Voor vragen, opmerkingen of klachten met betrekking tot deze actie kunt u contact opnemen met de wijkbeheerder van Padua via een privébericht op de Facebook-pagina.
 16. Door deel te nemen aan de actie, gaat u akkoord met deze spelregels en actievoorwaarden.

Lees ook…

21 september 2023
Drukbezochte open dag Padua
Lees bericht
20 september 2023
Nieuw logo voor Padua
Lees bericht