21 september 2023

Drukbezochte open dag Padua

Drukbezochte open dag Padua

Op donderdag 14 september jl. vierde woningstichting Sint Antonius van Padua haar 105-jarig bestaan met haar huurders tijdens een drukbezochte open dag.

De open dag vond plaats op het kantoor van Padua in Noordwijkerhout, waar naast informatieve sessies ook volop ruimte was voor vermaak. Huurders konden onder andere genieten van Oud-Hollandse spelletjes en het populaire 'Raad de straat' spel. Gerda Langeveld heeft de meeste straten geraden en won een cadeaubon van bakkerij van Eeden. 

Tijdens de feestelijke middag werden de winnaars van de Padua prijsvraag bekendgemaakt. Deze prijsvraag was uitgeschreven om huurders te stimuleren de leefbaarheid van hun straat, buurt of wijk te verbeteren en daarvoor ideeën aan te dragen. De jury, bestaande uit Hanneke Zandbergen (Welzijn Noordwijk), Cornelie van Bergenhenegouwen (lid raad van commissarissen Padua), Joke van der Leek (HBNZ), Carola Sonke (gemeente Noordwijk) en Stephanie Smeltink (afdeling Wonen Padua) maakte de gelukkige winnaars bekend:

- Jeu de boulesbaan De Zilk
- Zitje bij complex Breeland
- Tuin van complex Akelei

Een ander hoogtepunt van de open dag was de ondertekening van een samenwerkingsovereenkomst met HBNZ (stichting Huurdersbelangen Noordwijkerhout en De Zilk). Deze samenwerking is erop gericht om van elkaar te leren en zaken steeds beter te doen vanuit een gedeelde visie, met heldere afspraken over de wederzijdse inzet.Padua kijkt met veel plezier terug op deze geslaagde open dag.


Lees ook…

18 april 2024
Wijkschouw Victor
Lees bericht
16 april 2024
Nieuwe algemene huurvoorwaarden
Lees bericht