01 mei 2022

Anneke Allewijn nieuwe directeur-bestuurder

Anneke Allewijn nieuwe directeur-bestuurder

Sinds 1 mei jl. is Anneke Allewijn de nieuwe directeur-bestuurder van woningcorporatie Sint Antonius van Padua. Zij volgt Benno Gruijters en Merlien Welzijn op, die de afgelopen jaren als (interim) directeur-bestuurders aan Padua verbonden waren. 

Anneke Allewijn werkt al ruim 20 jaar in de volkshuisvesting in verschillende strategische functies. Zij zal de woningcorporatie daadkrachtig en met hart voor huurders leiden en vertegenwoordigen. 

Voorzitter van de Raad van Commissarissen Ron Nulkes: ‘Met de komst van Anneke Allewijn heeft woningcorporatie Sint Antonius van Padua wederom een ervaren volkshuisvester als directeur-bestuurder. We wensen Anneke veel werkplezier en een goede start in een voor haar bekende omgeving.’

Anneke Allewijn: ‘Ik zie er erg naar uit om te starten bij deze mooie corporatie: lokaal verankerd en met een flinke ambitie en de nodige uitdagingen. Met de collega’s en onze partners verwacht ik dat we de komende jaren mooie resultaten kunnen neerzetten voor de bewoners en woningzoekenden in Noordwijkerhout en De Zilk. Met het werkgebied, tussen strand en bollenvelden, voel ik me zeer verbonden.’

In de komende maanden zal Anneke kennismaken met de organisatie, de partners in de zorg, de bouw, het sociaal-maatschappelijke veld, collega-woningcorporaties en natuurlijk de gemeente.

 


Lees ook…

18 april 2024
Wijkschouw Victor
Lees bericht
16 april 2024
Nieuwe algemene huurvoorwaarden
Lees bericht