Reparatie of storing melden

Spoed

Is ons kantoor gesloten en gaat het om een spoedreparatie zoals wateroverlast of (vermoeden van) een gaslek? Voor zeer dringende zaken die niet kunnen wachten tot een volgende werkdag belt u 06 53 35 41 08.
 

Overige reparaties

In ieder huis gaat weleens iets stuk. In sommige gevallen bent u als huurder zelf verantwoordelijk voor de reparatie of vervanging, in andere gevallen gaat onze technische dienst of een door Padua ingeschakelde aannemer voor u aan de slag.
 

24/7 melden

U kunt uw reparatieverzoek melden in het klantportaal Mijn Padua. Omschrijf de situatie graag duidelijk, dan begrijpen we beter wat er aan de hand is en wat we eraan kunnen doen. Stuur, waar mogelijk, ook foto’s mee. Onze medewerkers nemen zo snel mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) contact met u op om een afspraak te maken wanneer er iemand bij u langskomt.

LET OP: voor storingen aan de lift, verwarming of het riool gelden andere afspraken. Lees verder…
 

Liftstoring

Staat u in de lift? Bekijk de instructies die op de sticker staan. Staat u buiten de lift? Bel de gegevens van het bedrijf dat daar staat aangegeven (sticker) of kijk hier welk bedrijf liftstoringen oplost in uw appartementencomplex.
 

Storingen verwarming/warmtepomp/WTW

Bij uitval van de centrale verwarming of andere storingen belt u rechtstreeks met de firma Joop Buiteman: 071 579 40 50. Vergeet niet te melden dat u huurder bent van Sint Antonius van Padua.

LET OP: het bijvullen van de ketel is onderhoud dat u als huurder zelf moet doen. Lees hier hoe dat werkt.

Bij problemen met de warmtepomp op de volgende adressen:

  • Sint Aloysiuslaan
  • Sint Tarcisiuslaan
  • Sint Paulusplantsoen

belt u rechtstreeks met de firma Paans Service 030 261 01 11 of stuurt u een e-mail naar service@paans.nl. Vergeet niet te melden dat u huurder bent van Sint Antonius van Padua. 

Bij problemen met de warmtepomp op de volgende adressen:

  • Vogelenveld 21-40 (20 woningen)

belt u rechtstreeks met de Derko Installatietechniek 030 341 03 41 of stuurt u een e-mail naar service@derko.nl. Vergeet niet te melden dat u huurder bent van Sint Antonius van Padua. 

Bij problemen aan de installatie (verwarming en ventilatie) op de volgende adressen:

  • Schippersvaartweg 37A-41U (45 woningen)

belt u rechtstreeks met de firma Heating Service 0348 688 777 of stuurt u een e-mail naar info@heatingservice.nl. Vergeet niet te melden dat u huurder bent van Sint Antonius van Padua. 

Verstopping riool

Bij verstoppingen in de afvoer naar het riool belt u rechtstreeks met Riool.nl: 071 522 26 88. Vergeet niet te melden dat u huurder bent van Sint Antonius van Padua.
 

Mijn Padua

Regel huurderszaken gemakkelijk en snel via het klantportaal Mijn Padua. 

Inloggen op Mijn Padua