Nieuw bedrijf voor cv-onderhoud: firma Joop Buiteman

Nieuw bedrijf voor cv-onderhoud: firma Joop Buiteman
Nieuw bedrijf voor cv-onderhoud: firma Joop Buiteman

Om ervoor te zorgen dat iedere bewoner een warm huis heeft en warm water uit de kraan krijgt, is het nodig om de cv-installatie goed te onderhouden.
 
Voor dit onderhoud hadden wij een onderhoudscontract gesloten bij firma Energiewacht. Dit contract liep af per 31 december 2020.

Om er voor te zorgen dat we met marktconforme prijzen blijven werken, wordt aan het eind van het contract een nieuwe aanbesteding van het werk gedaan. Wij nodigen dan de huidige leverancier en twee andere partijen uit om een offerte te maken voor de werkzaamheden. In juni van vorig jaar hebben we deze aanbesteding gedaan met drie partijen.

Per 1 januari 2021 zijn we gaan werken met een nieuw bedrijf, firma Joop Buiteman uit Leiden. Wij hebben u het nieuwe storingsnummer, telefoonnummer 071-579 40 50, al doorgegeven. Ook heeft u van ons een sticker ontvangen die u op de Cv-ketel óver de oude sticker van Energiewacht heen kunt plakken.


Wij kijken uit naar een plezierige samenwerking en hebben vertrouwen in de kwaliteit van hun onderhoud. Graag horen we van u of u dat ook zo ervaart.